Sinterklaas in het zonnetje

Terwijl Sinterklaas bij jullie langskomt, zitten wij hier uitgebreid in het zonnetje en kunnen ons niet voorstellen dat de schimmel van Sinterklaas bij jullie uitglijdt over de daken.

Zojuist hebben wij hier onze eerste aardbeving meegemaakt en ik moet zeggen dat het best angstig voelt. Iedereen rende naar buiten, maar de grond bleef onder je voeten bewegen. Ons huis is overeind blijven staan, maar er zitten wel wat scheuren in de fundering. Maar goed het belangrijkste is dat we zelf op onze fundering blijven staan!!!

Het leven begint nu aardig op gang te komen. Vandaag een nieuw meisje, is nog jong maar wil alles wel leren en dat is het belangrijkste!! Onze klusjesman heeft gisteren bij het voetballen zijn hand behoorlijk bezeerd, zo zie je zelfs hier is de sport een belangrijk probleem in verband met arbeidsongeschiktheid. Zijn ze een keer vrij gaan ze voetballen!!!

Het gaat hier verder goed met ons. Langzaam (stapje voor stapje) begint het leven zijn vorm te krijgen en wij ons ritme. Het ritme hier is wel totaal anders dan thuis: de dag begint vroeg en eindigt vroeg en dat heeft alles te maken met het licht! Maar het begint te wennen!!!

Tot zover voor vandaag, veel liefs van ons beiden en tot de volgende keer!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *