Kilangala, juli 2007

Lieve Mensen,

Ik heb net een nieuw telefoonnummer in Tanzania 0757532839. Ik weet nu even niet het landenvoorvoegsel voor Tanzania, maar ik denk dat het +255 is, maar zeker is dit niet. In iedergeval verdwijnt de nul voor 75. In plaats van de + kun je ook 00 typen, maar + is beter.

Vrijdag zijn we hier aangekomen in Kilangala. Hele goede relaxte reis gehad. We zijn nu weer een beetje op orde in huis. De hond was erg blij ons te zien. De kleuterschool [het gebouw] begint er goed uit te zien. Het wordt degelijk gebouwd. De scholieren zijn nu met vakantie, maar volgende week gaat de bouw weer verder. Mozes denkt dat de school binnen 2 maanden afkomt. Ik hoop het, maar vrees het van niet. 

Ik schrijf dit in haast. Alles lijkt hier goed te zijn. Heel mooi weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *