Dar es Salaam

We zijn nu een paar dagen in Dar es Salaam en we zijn nu de dagen al kwijt. Ik heb geen idee welke dag het is ik denk zaterdag! Gisteren hebben we een auto gekocht een pick up Toyota, maar we moeten nog een paar dagen wachten voor we hem kunnen krijgen. We hebben hem duur moeten betalen, maar ja wat wil je: we zijn hier ook nieuw!!! Het is een auto van 18 jaar oud…………zucht. We hopen dat hij/zij nog even blijft rijden!!

De reis is goed verlopen, alhoewel er altijd zaken gebeuren die je niet verwacht. Zo hebben ze in Londen ons kennel afgenomen en een oud houten barrel ervoor teruggezet. Gelukkig hebben we nog wel dezelfde hond!!!

Het is hier warm en benauwd, we zullen blij zijn als we werkelijk op reis kunnen gaan. Dar es Salaam is dan wel een grote stad, maar cultuur is er nauwelijks te vinden. Het was niet erg: we moesten toch eerst uitrusten, maar nu willen we wel verder… We hopen dinsdag verder te kunnen gaan…. We willen heel graag naar HUIS! In elk geval zijn we wel een beetje uitgerust en dat was ook belangrijk, want de drukte van de laatste dagen voor ons vertrek was vreselijk. Maar alles komt goed, veel liefs van ons beiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *