Stichting ProTanZ

Opgericht ter ondersteuning van het werk van Herman en Ineke voor hun educatieve werk in Kilangala, Tanzania. Hoofddoel volgens Statuten: Bevordering van educatie in het gebied ten Noorden van Sumbawanga in de provincie Rukwa, Tanzania. Akte van Oprichting 11.10.2005, KvK Friesland: 01110603, inschrijving handelsregister: 18.10.2005.

Secretariaat
Mw. Gerda Bak-Battem
Zaandammerstraat 40
1531 DR Wormer
Nederland

Adres Herman
Herman Hendricks 
Ald Haven 43
8823 SR Lollum
Nederland

ANBI 

Sinds 1 januari 2008 zijn wij door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Particulieren en Bedrijven kunnen hierdoor hun giften aftrekken van de Inkomsten- Vennootschapsbelasting. ProTanZ hoeft over de ontvangen giften, legaten e.d. zelf ook geen belasting te betalen. Meer informatie

Bankgegevens
Iban: NL76 RABO 0115261265
t.n.v. Stichting ProTanZ
Wormer 
Nederland                                                                                                                              

De laatste drie staffhouses

Geschreven door Herman Hendricks op .

Naast alle klaslokalen moeten wij in de overeenkomst met de overheid ook voor de woningen van de onderwijzers van de lagere school zorgen, de zogenaamde  staffhouses.

Van de 7 stuks in totaal (voor iedere onderwijzer één) zijn er reeds 4 gereed en zijn de laatste 3 in aanbouw. Ook dit gebouw volgt het principe van drie in een lijn, op die manier worden de bouwkosten goedkoper. De eerste vier huizen zijn allemaal los gebouwd.

De bouw is einde mei, begin juni gevorderd tot raamhoogte. Er wordt nu met man en macht aan gewerkt, zodat ook dit onderdeel van de groeidiamant binnenkort klaar zal zijn.

Werken aan de staffhouses
Werken aan de staffhouses