Stichting ProTanZ

Opgericht ter ondersteuning van het werk van Herman en Ineke voor hun educatieve werk in Kilangala, Tanzania. Hoofddoel volgens Statuten: Bevordering van educatie in het gebied ten Noorden van Sumbawanga in de provincie Rukwa, Tanzania. Akte van Oprichting 11.10.2005, KvK Friesland: 01110603, inschrijving handelsregister: 18.10.2005.

Secretariaat
Mw. Gerda Bak-Battem
Zaandammerstraat 40
1531 DR Wormer
Nederland

Adres Herman
Herman Hendricks 
Ald Haven 43
8823 SR Lollum
Nederland

ANBI 

Sinds 1 januari 2008 zijn wij door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Particulieren en Bedrijven kunnen hierdoor hun giften aftrekken van de Inkomsten- Vennootschapsbelasting. ProTanZ hoeft over de ontvangen giften, legaten e.d. zelf ook geen belasting te betalen. Meer informatie

Bankgegevens
Iban: NL76 RABO 0115261265
t.n.v. Stichting ProTanZ
Wormer 
Nederland                                                                                                                              

Is Protanz een stille dood gestorven?

Geschreven door Herman Hendricks op .

Is Protanz een stille dood gestorven? Geenszins: Wij leven nog volop!

Er is al een tijdje niet op deze site geschreven. Een dooie boel lijkt het hier. Maar dat is  geenszins het geval. Protanz leeft en is kicking! Er gebeurt eigenlijk zoveel rond ons project in Kilangala dat het bijhouden van de site er bij in schiet. Ja, een kwalijke zaak, want juist aanwezigheid op de media is van groot belang voor een stichting als de onze. We horen het van alle kanten. 

Maar vanaf vandaag  gaan we een iets aan doen! Lees het volgende stukje: Groeidiamant