Stichting ProTanZ

Opgericht ter ondersteuning van het werk van Herman en Ineke voor hun educatieve werk in Kilangala, Tanzania. Hoofddoel volgens Statuten: Bevordering van educatie in het gebied ten Noorden van Sumbawanga in de provincie Rukwa, Tanzania. Akte van Oprichting 11.10.2005, KvK Friesland: 01110603, inschrijving handelsregister: 18.10.2005.

Secretariaat
Mw. Gerda Bak-Battem
Zaandammerstraat 40
1531 DR Wormer
Nederland

Adres Herman
Herman Hendricks 
Ald Haven 43
8823 SR Lollum
Nederland

ANBI 

Sinds 1 januari 2008 zijn wij door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Particulieren en Bedrijven kunnen hierdoor hun giften aftrekken van de Inkomsten- Vennootschapsbelasting. ProTanZ hoeft over de ontvangen giften, legaten e.d. zelf ook geen belasting te betalen. Meer informatie

Bankgegevens
Iban: NL76 RABO 0115261265
t.n.v. Stichting ProTanZ
Wormer 
Nederland                                                                                                                              

Kilangala, juli 2007

Geschreven door Herman Hendricks op .

Lieve Mensen,

Ik heb net een nieuw telefoonnummer in Tanzania 0757532839. Ik weet nu even niet het landenvoorvoegsel voor Tanzania, maar ik denk dat het +255 is, maar zeker is dit niet. In iedergeval verdwijnt de nul voor 75. In plaats van de + kun je ook 00 typen, maar + is beter.

Vrijdag zijn we hier aangekomen in Kilangala. Hele goede relaxte reis gehad. We zijn nu weer een beetje op orde in huis. De hond was erg blij ons te zien. De kleuterschool [het gebouw] begint er goed uit te zien. Het wordt degelijk gebouwd. De scholieren zijn nu met vakantie, maar volgende week gaat de bouw weer verder. Mozes denkt dat de school binnen 2 maanden afkomt. Ik hoop het, maar vrees het van niet. 

Ik schrijf dit in haast. Alles lijkt hier goed te zijn. Heel mooi weer.