Stichting ProTanZ

Opgericht ter ondersteuning van het werk van Herman en Ineke voor hun educatieve werk in Kilangala, Tanzania. Hoofddoel volgens Statuten: Bevordering van educatie in het gebied ten Noorden van Sumbawanga in de provincie Rukwa, Tanzania. Akte van Oprichting 11.10.2005, KvK Friesland: 01110603, inschrijving handelsregister: 18.10.2005.

Secretariaat
Mw. Gerda Bak-Battem
Zaandammerstraat 40
1531 DR Wormer
Nederland

Adres Herman
Herman Hendricks 
Ald Haven 43
8823 SR Lollum
Nederland

ANBI 

Sinds 1 januari 2008 zijn wij door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Particulieren en Bedrijven kunnen hierdoor hun giften aftrekken van de Inkomsten- Vennootschapsbelasting. ProTanZ hoeft over de ontvangen giften, legaten e.d. zelf ook geen belasting te betalen. Meer informatie

Bankgegevens
Iban: NL76 RABO 0115261265
t.n.v. Stichting ProTanZ
Wormer 
Nederland                                                                                                                              

Sinterklaas in het zonnetje

Geschreven door Ineke Alberda op .

Terwijl Sinterklaas bij jullie langskomt, zitten wij hier uitgebreid in het zonnetje en kunnen ons niet voorstellen dat de schimmel van Sinterklaas bij jullie uitglijdt over de daken.

Zojuist hebben wij hier onze eerste aardbeving meegemaakt en ik moet zeggen dat het best angstig voelt. Iedereen rende naar buiten, maar de grond bleef onder je voeten bewegen. Ons huis is overeind blijven staan, maar er zitten wel wat scheuren in de fundering. Maar goed het belangrijkste is dat we zelf op onze fundering blijven staan!!!

Het leven begint nu aardig op gang te komen. Vandaag een nieuw meisje, is nog jong maar wil alles wel leren en dat is het belangrijkste!! Onze klusjesman heeft gisteren bij het voetballen zijn hand behoorlijk bezeerd, zo zie je zelfs hier is de sport een belangrijk probleem in verband met arbeidsongeschiktheid. Zijn ze een keer vrij gaan ze voetballen!!!

Het gaat hier verder goed met ons. Langzaam (stapje voor stapje) begint het leven zijn vorm te krijgen en wij ons ritme. Het ritme hier is wel totaal anders dan thuis: de dag begint vroeg en eindigt vroeg en dat heeft alles te maken met het licht! Maar het begint te wennen!!!

Tot zover voor vandaag, veel liefs van ons beiden en tot de volgende keer!!!