Stichting ProTanZ

Opgericht ter ondersteuning van het werk van Herman en Ineke voor hun educatieve werk in Kilangala, Tanzania. Hoofddoel volgens Statuten: Bevordering van educatie in het gebied ten Noorden van Sumbawanga in de provincie Rukwa, Tanzania. Akte van Oprichting 11.10.2005, KvK Friesland: 01110603, inschrijving handelsregister: 18.10.2005.

Secretariaat
Mw. Gerda Bak-Battem
Zaandammerstraat 40
1531 DR Wormer
Nederland

Adres Herman
Herman Hendricks 
Ald Haven 43
8823 SR Lollum
Nederland

ANBI 

Sinds 1 januari 2008 zijn wij door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Particulieren en Bedrijven kunnen hierdoor hun giften aftrekken van de Inkomsten- Vennootschapsbelasting. ProTanZ hoeft over de ontvangen giften, legaten e.d. zelf ook geen belasting te betalen. Meer informatie

Bankgegevens
Iban: NL76 RABO 0115261265
t.n.v. Stichting ProTanZ
Wormer 
Nederland                                                                                                                              

Zesde brief

Geschreven door Herman Hendricks op .

lieve mensen, de internetverbinding is op dit moment bar en boos. soms verstuur ik berichten die in een groot gat verdwijnen. zeer frustrerend. nu doet hij\zij het even. ik stop met schrijven hier. alle dingen zijn gedaan . de Tanzaniaanse vlag wappert. de onderwijzeres geeft les. ik moet mijn spullen inpakken en nog heel veel dingen afhandelen. ik heb ook de officiele tekening met de schoolgrond. nu, moet met Sep nog in grote kennel en bagage en twee handen in en uit vliegtuig komen . maar de papieren zijn , dank zij Maaike in orde.